tanthuset.blogg.se

Skyltsöndag

Publicerad 2020-06-28 10:40:00 i Allmänt,

Bilden kan innehålla: text
Så är det skyltsöndag igen! Sista söndagen i juni, vart tar tiden vägen??? 
Hur som helst, idag blir det bilder och skyltar från gårdagens begivenhet: Sommarloppis runt sjön och byn Örträsk...eller Vackra dalen, som den också kallas och det med rätta
Byn ligger otroligt vackert utmed Örträsket, överallt sluttar det ner mot sjön med fantastiska vyer
....och överallt såg jag dessa rosor i mängder! 
Loppisar var det i var och varannan gård
Aktuella skyltar satt det överallt
Även den broderade tavlan är aktuell, har alltid varit och kommer alltid att vara...
Jag fick med mig en linneduk, en RIKTIG linneduk, en rökt regnbågslax (middagen var räddad), några finska korvar och en liten ost som var så stark, så det nästan skruvade sig i munnen när man åt, men oj vilken underbar smak, kilopriset vågar jag inte tala om! 
Nu har också Konst i Kvarn öppnat, dom öppnade på midsommardagen, få se om det blir ett besök där senare i sommar
 
Veckans skyltar blev tråkiga men så kan det bli ibland, tack ändå BP för att du förvaltar det här troget varje söndag <3 
Det blev ingen fredagsblogg den här veckan, jag har haft en alldeles för turbulent vecka med bl. a dödsbud, vår storasyster gick hastigt bort...ett helt oväntat besked för oss! 
Vi får se hur det blir veckan som kommer men ni får ha det så gott så länge, kram! 
 
 

Om

Min profilbild

Mia

Pensionerad, stundom passionerad (beroende på vad det gäller) tant ibland med glimten i ögat, rasande på orättvisor, glad över de små vardagslyckorna i livet, älskar våra djur och lever och bor tillsammans med min syster i Västerbottens inland, en liten by som heter Skivsjö. Det blev praktiskt av olika skäl, bl.a när vi båda blev pensionärer och ekonomin förändrades ganska radikalt men också av den orsaken att vi aldrig fick växa upp tillsammans i barn-och ungomsåren. Mitt största intresse är väl sysslorna i köket, systers intresse är virkning. Ja, och så gillar jag att fotografera :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela