tanthuset.blogg.se

Dagar som gått.....

Publicerad 2020-07-30 17:55:00 i Allmänt,

Dagar som gått men jag börjar med idag. Se vad som kom med posten idag! En sån vacker pelargon, kolla bladen med deras mönster! Tyvärr så vet jag inte namnet men ska leka detektiv och försöka ta reda på det. Det är allas vår fina Anki som har skickat den till mig, tusen tack ❤ det gjorde min dag! 
Som ni vet, så har syster sin son här i veckan. Jag måste säga att Kristian är en riktig djurmagnet, våra djur är ganska skeptiska gentemot nya människor men dom kan inte motstår den här unge mannen 😄 när Luzzie lägger sig så här och vill bli klappad då är det tecken på att det är en snäll människa! 
Men Artemis blev lite avundsjuk, det tog hon dock igen när vi fick Smålandsbesök! Min kära, fina vän Svava och hennes lika fina man Peter svängde förbi på hemväg från en semestertripp från norra Sverige....Ett år sen vi sågs senast och det är alltid lika roligt att träffa dom 😃
Dagen innan det hade vi närmaste grannarna med son på lunch. Det är nåt vi har saknat, det blir inte lika ofta nu som förr, innan pandemin
Ja, mer har det inte hänt här i huset...
Idag undrar Orsakullan
Använder du dig av makeup?
Svar: Ytterst sällan numera och det är sååå skönt. När jag jobbade var det ett måste, nu för tiden ogillar jag måsten 😉
Ha det så gott alla! 
 

Om

Min profilbild

Mia

Pensionerad, stundom passionerad (beroende på vad det gäller) tant ibland med glimten i ögat, rasande på orättvisor, glad över de små vardagslyckorna i livet, älskar våra djur och lever och bor tillsammans med min syster i Västerbottens inland, en liten by som heter Skivsjö. Det blev praktiskt av olika skäl, bl.a när vi båda blev pensionärer och ekonomin förändrades ganska radikalt men också av den orsaken att vi aldrig fick växa upp tillsammans i barn-och ungomsåren. Mitt största intresse är väl sysslorna i köket, systers intresse är virkning. Ja, och så gillar jag att fotografera :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela