tanthuset.blogg.se

Skyltsöndag höll på att bli skyltmåndag!

Publicerad 2020-08-30 19:47:00 i Allmänt,

Jodå BP:s skyltsöndag höll banne mig på att bli skyltmåndag...alltså den här veckan har varit så turbulent så jag är alldeles vilsen vad gäller dagarna! 
Därför tänkte vi att idag blir det en stund i lingonskogen
Då blev jag sur första gången idag, vi fick nämligen bara plocka efter andra som varit på VÅRT ställe! Kan inte folk skilja på ditt och mitt längre???? 😉 Vårt ställe är så bra för man kan gå stigar och plocka eller göra som jag, krypa i snåren, med en dålig rygg och onda höfter är det enklast! 
Nu gav vi upp ganska snabbt men vi fick ihop några liter i alla fall, rensade och kokade sylt för i frysarna finns det ingen plats. Bar ner mina fyra burkar till matkällaren och TAPPADE DEN STÖRSTA BURKEN I CEMENTGOLVET!! Då blev jag sur andra gången idag.... Det var bara att bita ihop och börja städa bort sylt och glasbitar..... 
Sen blev det att tvätta, för det var inte bara golvet som jag syltade ner!
 
Hittade i alla fall en skylt ute i skogen med info som kan vara bra att veta! 
Jag brukar verkligen intee bli så här arg och sur, kanske det beror på månen??
 Det närmar sig fullmåne....är du känslig för fullmånen??? 
Orsakullan undrar idag:
Om du skulle beskriva dig som tonåring, vem var du då?
Svar: Den som ville uppmärksammas genom att vara udda....
Ha det gott nu alla! 

 

Om

Min profilbild

Mia

Pensionerad, stundom passionerad (beroende på vad det gäller) tant ibland med glimten i ögat, rasande på orättvisor, glad över de små vardagslyckorna i livet, älskar våra djur och lever och bor tillsammans med min syster i Västerbottens inland, en liten by som heter Skivsjö. Det blev praktiskt av olika skäl, bl.a när vi båda blev pensionärer och ekonomin förändrades ganska radikalt men också av den orsaken att vi aldrig fick växa upp tillsammans i barn-och ungomsåren. Mitt största intresse är väl sysslorna i köket, systers intresse är virkning. Ja, och så gillar jag att fotografera :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela